OVER MIJ

Mijn naam is Andy de Bruin. Ik ben sinds mijn jeugd altijd al met het 'grafische' bezig geweest en achteraf gezien ben ik van 'digitaal' naar 'analoog' gegaan. Eigenlijk dus niet de traditionele volgorde die er tegenwoordig is. Ik merk dat dit mij veel geholpen heeft qua inzicht in het grafische. Ik heb in de afgelopen jaren zo nu en dan free-lance werk gedaan en sinds kort de beslissing genomen om een eigen bedrijf te starten.

Ik ben een zeer gedreven iemand met oog voor detail. Wat ik maak moet goed zijn! De lat ligt wat dat betreft dan ook hoog bij mij. In samenspraak met de klant probeer ik dan de gulden middenweg te vinden tussen prijs en vooral kwaliteit, want dat is hetgeen wat iedereen ziet.

WAT IK DOE

Ik ben hoofdzakelijk bezig met tekenen en schilderen. Daarvoor gebruik ik hoofdzakelijk de airbrush-techniek en soms een combinatie van andere technieken. Verder houd ik me ook bezig met het maken van 3D-modellen/sculpturen middels software op de computer. De mogelijkheden zijn op dat gebied enorm, zeker in combinatie met 3D-Printing.

Airbrush is voor enorm veel toepassingen en ondergronden geschikt, uiteenlopend van koelkasten, motor's, auto's, kleding, schoenen, noem maar op! Dat maakt voor mij de uitdaging: prachtig schilderwerk op voorwerpen waar je het niet op verwacht! Met de airbrush kan je uiterst subtiele verlopen van kleur maken en zelfs zeer realistische werken maken, het is een veelzijdig stukje techniek.

PERSOONLIJK SUCCES

In de korte tijd dat ik begonnen met Airbrush en daarvoor al met 2D/3D-ontwerpen, ben ik er trots op dat ik al wat mooie projecten heb mogen doen en heb ik her en der toch iets meer bekendheid gekregen. Een kleine greep uit diverse 'mijlpalen' die ik persoonlijk bereikt heb:

  • In november 2016 was het mijn eerste keer op de Europese Airbrushshow in Rosmalen gestaan met ca. 70 andere artiesten van een hoog niveau!
  • De makers van het spel "God of War", Santa Monica Studios, waren lovend over mijn airbrush-versie van het hoofdkarakter "Kratos".
  • Mijn airbrush-versie van Kratos in het Airbrush Step-by-Step blad!
  • Mijn 3D-Print model van Castle Grayskull (He-Man TV-serie) was erg opvallend en heeft zelfs op beurzen in Singapore en omstreken gestaan.
  • Mijn 3D-Print model van een zg. "Baneling" uit het spel StarCraft 2 is ook zeer goed ontvangen en er is zelfs een artikel over geschreven op 3DPrint.com!
  • Miniatuur-modellen gemaakt voor een bedrijf tbv de ontwikkeling van een D&D bordspel. Deze modellen zijn 2,5x2,5cm en bevat enorm veel detail. Uiteindelijk na 3D printen in een fabriek in Spanje vervaardigt middels spuitgiet-techniek.
  • 3D-Modellen van specifieke meubels uit de collectie van Morres Wonen in Hulst gemaakt tbv het kunnen 3D-printen van deze meubels in de showroom. Tevens advies gegeven en het afstellen van de printer gedaan.
TOP